Ko smo zdravi, smo nepremagljivi

Ko smo zdravi, smo nepremagljivi

Tisti, ki nas redno berete, že veste, da je bila letošnja zima, vsaj iz zdravstvenega vidika, za nas zelo naporna. Tam nekje oktobra smo se pričeli boriti z virozami in se do aprila komaj nekako uspeli pozdraviti. Višnja je iz vrtca nosila domov vse živo in potem smo si te male nagajive mikrobe nenehno podajali med seboj.

Z Juretom sva v tem času že razmišljala o novem družinskem članu, vendar se nama kar ni in ni nasmehnila sreča in prav gotovo je bilo vse skupaj tudi posledica moje telesne izčrpanosti. Če nisem sama obležala v postelji, sem pa po cele dneve in noči v naročju držala vročično, ne več tako lahko dvoletnico.

Seveda smo se vsi trudili, da bi si izboljšali imunski sistem na vse mogoče načine. Ampak se nam kar nekako ni uspelo izvleči. Še najhuje je bilo ravno, ko sem končno zanosila. V februarju nam tudi vreme ni bilo v pomoč, saj smo zaradi snega in nizkih temperatur večino časa preživeli v hiši. Ker sem bila na začetku nosečnosti in se borila tudi s hudo slabostjo, sem vedela, da nujno potrebujem nekaj, kar bo meni in mojemu otroku zagotovilo vsa potrebna hranila za uspešen razvoj v teh začetnih mesecih, ki so v razvoju zarodka najpomembnejši.

Ko sem bila noseča z Višnjo, sem uporabljala prehranska dopolnila, ki mi jih je predpisala zdravnica. Z njimi nisem imela najboljših izkušenj, saj mi je bilo po njih še bolj slabo in sem imela tudi slabšo prebavo. Res sem si želela, da bi tokrat našla nekaj takega, kar bi mojemu telesu odgovarjalo in mi ne bi še otežilo že tako naporne začetne mesece.

Tokrat sem se odločila za Jamieson Prenatal naravni multivitamin, ki se dobi v obliki tablet in moram priznati, da sem bila zelo zadovoljna. Po jemanju tega prehranskega dopolnila sem se bolje počutila, izboljšala se mi je odpornost, imela sem več energije, najpomembnejše pa mi je bilo, da se mi z jemanjem tablet stanje slabosti ni poslabšalo.

Priporočljivo je, da Jamieson Prenatal naravni multivitamin začnete jemati že 3 mesece pred načrtovano nosečnostjo, med nosečnostjo in celotno obdobje dojenja, predvsem pa je priporočljivo v prvih mesecih nosečnosti. Sestavlja ga edinstven kompleks 33 vitaminov, mineralov in hranilnih snovi, izdelanih posebej za podporo žensk, ki želijo zanositi, nosečnic in doječih mater. Poleg tega pa je Jamieson Prenatal naravni multivitamin proizveden na popolnoma naravni osnovi acerole, šipka in limoninih bioflavonoidov.

Podjetju Jamieson, ki ima dolgoletno tradicijo, visoke standarde kakovosti in omogoča sledljivostjo njihovim izdelkom, zaupam in prav zato tudi sedaj, ko se je prvo tromesečje že zaključilo, še vedno redno uporabljam njihove izdelke.

Končno smo dočakali toplo pomladno sonce, uživamo na zraku in virozam smo pomahali v slovo. Ko enkrat postaneš starš ugotoviš, da je zdravje tvojih otrok in tudi lastno zdravje resnično največ vredno. Dokler smo zdravi ,smo nepremagljivi! 🙂

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Jamieson

6,888 total views, 2 views today

One Comment

  • Se strinjam, tudi sama sem še pred zanostivijo preizkusila dve vrsti multivitaminskih tablet, dokler nisem odkrila Jamieson Prenatal. Še zdaj mi delajo družbo, čeprav imam v naročju že sedem tednov staro navihanko.

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*