Vzem si ga na izi

Vzem si ga na izi

Ni vedno enostavno biti žena novinarja in blogerja. Njegov urnik se spreminja iz dneva v dan, delovni dnevi pa ne poznajo vikendov in praznikov. Zato težko karkoli planiramo v naprej, saj se nikoli ne ve, kdaj bo moj dragi zopet odšel na teren. Včasih sem malce nastrojena na njega, saj bi tudi  jaz rada vedela, kdaj bom dočakala težko pričakovan oddih na morju, medtem ko se on po službeni dolžnosti celo poletje potepa po prelepih kotičkih Dalmacije.

Zato sem mi je resnično prikazala Marija, ko mi je lani jeseni omenil, da bo pričel sodelovati s Sava hoteli. V svojih mislih sem kar videla sveže postlano posteljo, čiste dišeče sobe, tople bazene in savne. Najlepša misel od vseh pa je bila na skuhano kavo, pripravljen zajtrk, kosilo in večerjo. Takoj so mu bile odpuščena vsa poletna pohajkovanja.

Tako sem vznemirjena odštevala dneve do našega pomladnega počitnikovanja na Ptuju v upanju, da nam planov tokrat ne prekriža kakšna otroška bolezen. Mislim, da se je bolj kot jaz počitnic veselila le še naša mala Višnja, ki je že en teden pred odhodom stala pred vhodnimi vrati in vzklikala: Ija kopa, kopa! (Višnja se gre kopat!)

Končno je prišel težko pričakovani dan odhoda. Vznemirjeni smo se v nabito polnem avtu odmajali proti Ptuju. Na poti smo uspešno prestali otroško bruhanje, se dvakrat ustavili za kavo in Višnjino lulanje na kahlico ter rahlo utrujeni prispeli ravno na kosilo. Moram priznati, da so bila vsa moja pričakovanja v trenutku izpolnjena. Kosilo je bilo okusno, najedli smo se kakor prašički in kar popadali v postelje v udobni hotelski sobi. Sledili so trije dnevi razvajanja, čofotanja in pridobivanja kilogramov zaradi okusne hrane.

Za piko na i pa se je Jure ponudil, da eno popoldne sam odpelje Višnjo na bazen in si lahko jaz privoščim čisto pravo mami relaksacijo. Itak sem bila takoj za in vsa srečna pregledala celotno ponudbo wellnessa. V oko mi je padala Lipo detox terapija. Gre za nadpovprečno učinkovit anti-celulitni postopek za izgubo centimetrov in postopno odpravo celulita. Obdeluje se celotno telo, koža pa naj bi bila po postopku gladka in napeta. Glede na to, da se bliža poletje in več razgaljene kože, me je omenjena terapija takoj zamikala. Sicer je res, da sama nimam težav z odvečnimi kilogrami, vendar sem nazadnje telovadila pred začetkom nosečnosti, kar se seveda pozna tudi na čvrstosti kože. Lahko rečem, da sem bila po končani Lipo detox terapiji navdušena, ker je bila koža na otip resnično bolj gladka, mehka in napeta, sam vpliv terapije pa je bil viden še nekaj tednov.

Podaljšan vikend je hitro minil. Z napolnjenimi baterijami in lepimi vtisi smo se odpravili nazaj proti Dolenjski, med potjo pa sem v svoji glavi razmišljala, da je bilo najlepše ravno to, da smo bili skupaj kot družina.

 

Objava je nastala v sodelovanju s Sava Hotels & Resorts

 

12,188 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*