Tisto pravo rožnato krilo

Tisto pravo rožnato krilo

Včeraj sem po dolgem času imela en tak mami dan, ki je bil namenjen moji ženski duši. Končno sem slekla svojo preljubo mami trenirko, ki jo sicer obožujem in se oblekla v dolgo krilo, čipkasto srajčko in nove pomladne čeveljce.  Lase sem si nakodrala in uredila že večer prej, nohte pa sem nalakirala še večer pred tem, v upanju da zdržijo tako dolgo kot bo treba.  Zdaj je pač tako, da v enem jutru oziroma lahko rečem kar dnevu težko izpeljem ves svoj lepotni  protokol.  In kaj je bilo krivo za moje skoraj celotedenske priprave? Na simpatični lokaciji Piknik pri kozolcu smo se premierno dobile slovenske mamiblogerke, ki smo združile svoje moči in ustanovile skupno spletno stran.

18051615_10210540138834649_112071506_n

Tako sem po dolgem času celo dopoldne uživala v družbi simpatičnih, zgovornih, kreativnih deklet, se načvekala in spila tudi kozarec penine. Mamice smo bile tokrat same in brez otrok in lahko smo se vsaj za tiste tri ure malce sprostile in uživale v dobri družbi. Po vrhu vsega pa so mi dan polepšali tudi komplimenti  mamic, ki jih je navduševala moja izbira oblačil. Zato sem prišla na idejo, da bi vam na kratko predstavila, kaj sem imela oblečeno.

Za glavni kos stajlinga sem si izbrala široko, srednje dolgo krilo z visokim pasom.  Na splošno zelo rada nosim krila, oblekice in tunike, saj imam pri hlačah vedno občutek, da me kje kaj veže in žuli. Zelo dolgo kril sploh nisem nosila, ker sem imela komplekse zaradi mojih tankih nog, enkrat konec faksa pa sem le prišla k pameti 😉 Že prej omenjeno krilo sem prvič zasledila na Nextovi  spletni strani, vendar je bila tam cena precej visoka, poleg tega pa niso imeli moje številke.  Podobno krilo sem zasledila tudi na strani od Zare, vendar mi barva krila ni ravno ustrezala. Nato pa sem na strani od H&M odkrila točno tako krilo, kot sem ga iskala. V čudoviti pudrasti barvi, ki je moja najljubša barva oblačil in jo pogosto izberem. Pa še cena se mi je zdela sprejemljiva.

Processed with VSCO with hb1 preset

Za zraven sem skombinirala še ljubko majčko v sivkasti barvi s čipkastim ovratnikom, ki sem jo prav tako našla na strani od H&M.  Povrhu sem oblekla črno usnjeno jakno, ki jo nosim že več let, ampak mi še vedno dobro služi.

Za piko na i pa so poskrbeli moji novi čevlji, ki sem jih našla na Nextovi spletni strani, in sicer pod dekliško modo. Nad njimi sem resnično navdušena, spominjajo na baletne čeveljce in so prav tako v nežno rožnati barvi. Povrhu vsega so še zelo udobni, kar je pri meni precej pomembno, ker imam zelo široko nogo in mi je veliko čevljev pretesnih.

V opisanih stajlingu sem se res dobro počutila in se ponovno spomnila tudi na to, da nisem samo mamica, ampak tudi ženska. Na to drage moje, pa moramo biti ponosne in nikoli pozabiti.

Imejte se rade.

14,078 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*