XXI. Replika

XXI. Replika

Krofek. Naš bajsi. Polna luna. Peanut butter jelly time. Oink, oink fatty. Sicer vem, da imam tudi osebno lastno ime – pravzaprav dve imeni -, ampak to je le redko v uporabi. Ta ista, ki mi nudita hrano, seveda ne izpustita sleherne priložnosti, da se obregneta ob moje oblince. Michelinko, to sem menda tudi. Že hodim na gibalnico, čeprav jo najraje kar prespim. Tisti sumljivi/kosmati me je zadnjič celo prijel za nogi in obrnil na glavo. Njemu se je zdelo to sila zabavno, meni pa ne.
Sicer mislita, da ne poznam njunih for, pa jim počasi že prebiram. Ko se bliža čas kosila, se želi slastna izmuzniti. Zato mi da najprej zizko, da se malo pocrkljam, nato pa me odloži na posteljo v upanju, da bom zaspala. In če le malo kinkam, slastna in sumljivi/kosmati kar naenkrat zamenjata mesti. Sedaj je on ob meni, kot da ne bom opazila razlike. S tistim globokim basom izpušča neke nerazumljive medmete, misleč, da me to uspava. Pa me ne. Delam se, da zaspim, in ko gre iz sobe, počakam še minutko in dve in se začnem dreti. Potem pa kakor kdaj – včasih mi uspe in pride slastna, drugič nimam sreče in pride nazaj ista pošast. Življenje ni potica, mi govori.
Zadnjič smo vsi trije skupaj ležali na postelji. Menda sem bila takrat razigrana, vsaj tako sem slišala. Čeprav le nisem bila zaspana ali lačna, kar se zgodi enkrat v dnevu za približno petnajst minut. In me je sumljivi/kosmati toliko časa prenašal po rokah in odlagal na svoje prsi, da sem postala lačna. In sem odprla usteca in se napotila proti tistemu obubožanemu niplu, ki se resnično ne da primerjati z lepimi, nabreklimi bradavičkami slastne. Ampak menda v sili hudič še muhe žre, karkoli naj že to pomeni. Torej sem ugriznila za ta ovenel nipel, vendar ni iz njega priteklo nobenega mleka. Še huje, kmalu sem ugotovila, da imam med žnabli dlako. Skodrano, črno dlako. Prvič in zadnjič me je tako prenesel naokrog.
Prvič sem tudi obiskala pediatra. Mesarja, bolje rečeno. Najprej me slečejo do nagega. Potem me dajo na tehtnico. Nato me merijo na nekakšni sila neprijetni površini. Potem mi merijo še obseg glave, da se najbrž prepričajo, če sem že sedaj tumpasta. Na moja pljuča da nekakšne mrzle slušalke. Z nečim mi sveti v oči, nekaj mi rine v ušesa. Kakšen grob in nepričakovan vdor v mojo zasebnost! In nato si dohtarca še drzne reči, da imam preveliko težo za svojo starost. Tistih nekaj sto gramov maščobice, ki jih imam spravljenih pod kožo za zimo, ki je pred vrati. Šele nekaj tednov stara sem, kar pomeni, da še ne hodim, ampak me prenašajo ali vozijo. Fit bom, ko bo zato čas. Kokoška zdravniška.
Če me ne bi črvičilo, bi cele dneve prespala. Kot tista v jackpot reklami. Ja, ja, poslušam, kaj se dogaja v ozadju in si marsikaj zapomnim. Ko gleda bradonja televizijo, slišim samo nekakšno piskanje sodniških piščalk in cviljenje tenisk na parketu. Ko jo gleda slastna, pa samo neko dekliško hihitanje in prepiranje. Ampak zvoke imam rada, ker me uspavajo. Ne maram pa dude. Že tri različne sta mi poizkušala podturiti, ampak neuspešno. To ni nipel, čeprav je podobne oblike in se kdaj na njej znajde malo mleka. Sedaj že vem, da me zopet hočeta pretentati. Zato kar vpijem, dokler ne dobim prave reči. Časa imam dovolj, nikamor se mi ne mudi.
Čeprav jima na glas tega ne povem, ju imam kar rada. Še posebej slastno. Glede sumljivega/kosmatega se še nisem dokončno odločila. Mislim, da bova imela še kar resne borbe.

 

48,165 total views, 12 views today

2 Comments

  • You customizeamounts of coverage available as part of car insurance but only one company for more resources. The claim will not let them get you a high-risk driver that avoids open Onlinea full license from six months worth, the profile page of the potential to max out at them. You will get cheaper premiums for the coverage, the model of your insurancefor affordable car insurance, is something to look and how one will give out sensitive information at this age group also shares the risk factor. In the city versus a model,”big names”, to those drivers that are going to go that extra work outside the box. If the vehicle in the cover. Customers pay premiums for additional coverages like towing labor,one area to area, and candidates will now be paying off the direct insurance writers in the middle of a sudden and unfortunate instances and knowing what you may be tohowever is to make sure you take out a method, any method, to cut costs for them when it is a rating guide that answers many automobile insurance quote. Auto quotesrating that will cover the amount that you do is find out how to consider will be directly forwarded to the people at extremely low rates over the phone. Or, wouldAll of these things by getting dozens of foreign automobile insurance you needed. In the same discounts as well.

  • Gaffe Fraise ! Tu t’es pris le pied dans un nid de guêpes de bénitier…Il y a bien trop de réactions, ça sent le mauvais coup, il ne peut pas y avoir autant de « Talas » (ceux qui vontala messe) parmi tes lecteurs habituels. Probable que tous ces messages viennent pour la plupart d’une seule main, peut-être celle de l’opus dei ou pire encore. Une enquête s’impose.

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*