VII.

VII.

Literarni večeri znajo biti hudo zanimivi. Na njih se vedno zbira določena skupina žensk. Tistih, ki jih je življenje razočaralo in sedaj iščejo uteho v besedah, v belih straneh knjige, tiste, ki se izgubijo med vrsticami. S kozarcem vina v eni in cigareto v drugi roki. S prekrižanimi, dolgimi nogami, visokih petah in kratkih krilih. Morda je življenje v knjigah pač bolj zanimivo kot tisto pri njih doma.

Ker sediva nekje na zadnjih sedežih, sva prenehala poslušati predstavitev nekega dolgočasnega romana in se spoznavava. Jaz sprašujem, ona rade volje odgovarja. Ima tipa, tudi to sem zvedel. Že osem let sta skupaj, ampak ne gre nikamor več z njo. Samo še pivo in televizija, to je vse, kar ga zanima. Tipično, tako prevečkrat slišano. Še enkrat pogledam njene dolge noge in jo vprašam, kako mu uspe kadarkoli spregledati ti lepotici. Zahihita se in se nasloni nad mano. Ko se zave tega, se takoj instinktivno umakne, njena lica pa zalije rdečica. Zelo lepa je, ko nerodno umika svoj pogled.

Lokal zapirajo, tako da se ponudim, da jo peljem domov. Najprej se malo obotavlja, vendar se mi pridruži. Ne stanuje daleč stran, le kakšnih deset minut vožnje, vendar me prosi, če lahko narediva še en krog, da ji vožnja paše. Voziva se torej dalje. Lepa, pozno letna noč je, ne pretoplo, ne premrzlo. Ko se obrnem k njej opazim, da nekam otožno zre vame. »Tako lep pogled imaš,« mi pravi. »Kar izgubiš se v njem.« Potem pa kot da se nekaj v njej preklopi, odpne svoj pas, potem še mojega in nato še moje hlače. Samo nekaj trenutkov ima mojega kurca v rokah in je ta že povsem trd. Skloni se in ga vzame v usta. Močno se trudim, da ostanem vsaj malo skoncentriran na cesto, vendar je to zelo težko, ko se vrh tvoje druge glave dotika sapnika privlačne ženske. Ustavim na koncu dovoza, za katerega sem skoraj prepričan, da ob tej uri ne bo nikogar več.

S seksom v avtu sem opravil v svojih najstniških letih, ker je tako neudoben. Skočiva ven iz avta, nagnem jo čez pokrov avtomobila in ji dvignem tistih nekaj centimetrov krila, kolikor jih potrebujem, da zagledam sveti gral. Čeprav ne fukava dolgo, ker sva bila oba že močno narajcana, ves čas pogledujem naokoli, ker je tako glasna. Kot da bi človek odprl nekakšna prepovedana vrata, ki so bila zaprta že predolgo. Vidi se, da je že dolgo ni nihče resno nategnil. Vlečem jo za lase in grabim za vrat, pa še kar kriči. Ko ga tik pred izlivom potegnem ven, se hitro obrne in ga vzame v usta, kamor mi pride. Sunki so tako pogosti in siloviti, da imam občutek, da ne bodo nikoli končali. Ampak ona vse vestno pogoltne in se mi nasmeji.

Nato jo dejansko dostavim domov. Tako hiša kot avto, ki je parkiran pred njo, sta mi nekam znana. Ugotovim, da dejansko poznam njenega tipa. Vsaj na videz. Nikoli mi ni bil preveč všeč, tako da ji, tik preden se dolgonoga lepotica poslovi od mene, zaupam mojo cifro. Naslednjič jo bom še raje.

8,342 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*