Ideje za barvite otroške outfite

Ideje za barvite otroške outfite

Pomlad letos tako sramežljivo prihaja med nas, da se na trenutke sprašujem, če jo bomo sploh kdaj dočakali. Dovolj imam hladnih dni, puhovk, ki na vhodu visijo iz obešalnikov, zimskih škornjev, kap in šalov. Pogrešam lažja in zračnejša oblačila, predvsem pa pogrešam barve, ki jih pomlad in toplejše sonce prineseta s seboj.

Ker sem že popolnoma naveličana zimske kolekcije, sem se pred dnevi lotila brskanja po spletnih trgovinicah, da bi si popestrila te hladne dni s kakšnim novim barvitim kosom. Kot ponavadi, pa sem na koncu pristala na otroških oddelkih. Nova pomladno/poletna kolekcija me je popolnoma navdušila. Končno so se na otroške police zopet vrnile barve in malce izpodrinile pastelne in črno-bele tone, ki so zadnje leto ali dve prevladovali v otroški ponudbi. Sama zelo rada nosim barvita oblačila, še lepše pa mi je, če so otroci oblečeni pisano in razigrano.

Seveda se nisem mogla upreti in tako nakupila kar nekaj kosov, ki jih bo Višnja lahko nosila tako v pomladnem kot tudi poletnem času.  Pri nakupu otroških oblačil se vedno držim načela, da so oblačila udobna in primerna tako za igro na otroškem igrišču, kot tudi za druge vsakodnevne opravke. Pomembno mi je, da moj otrok med igro ne rabi paziti na to, kako se bo umazal in je lahko v svojih oblačilih popolnoma sproščen. Glede tega res ne kompliciram, če se kaj umaže, pač to tudi operemo. Nekako mi trenutno še ni blizu oblačenje v satenasta krilca, čipkaste oblekice in lakaste čeveljce. Za vse to bo še dovolj časa, če si bo Višnja tako želela.

Ker ste bile bralke kar navdušene nad mojo zadnjo objavo jesensko/zimskih kosov otroških oblačil, sem se odločila, da z vami delim tudi nekaj pomladnih kombinacij. Sicer bi bilo lepše, če bi oblačila lahko poslikala na Višnji, vendar je trenutno v fazi, ko se ne oblači ravno rada, poleg tega ni pri miru več kot dve sekundi, tako da sem se tudi tokrat raje odločila za pingvinčka 😉

Upam, da vam bodo kombinacije všeč in morda v navdih pri izbiri kosov za vaše najmlajše.

krilo, pajkice, jeans jakna: h&m; rutica in čevlji: Zara

pajkice in oblekica: h&m

majica: h&m; hlače in čevlji: Zara; jeans jakna: OVS

majica: h&m; plašček: Zara; jeans hlače: Next

hlače in pulover: Zara

kompletek hlače in majica: Steiff

5,815 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*