Moja jesenska modna zgodba

Moja jesenska modna zgodba

Ker so se dnevi že pošteno ohladili in se zjutraj zavijamo v tople plašče in šale, sem se odločila, da po dolgem času spet pripravim eno modno objavo. Sama imam mrzle zimske dni rada predvsem zaradi jesensko/zimske mode, saj obožujem oblačenje v slojih.

Z leti ugotavljam, da je najpomembnejše, da si za mrzle dni privoščim kvaliteten plašč ali bundo, v kateri me res ne bo zeblo, ter udobno in toplo obutev. Prav spomnim se še časov, ko sem bila srednješolka in sem do sredine zime nosila kratko jesensko jaknico, medtem pa je moja mami doživljala živčne zlome. Zanimivo je, da me takrat resnično ni zeblo, saj so me greli najstniški hormoni 🙂 Zdaj je situacija malce drugačna, sem precej zmrznjen tip in pozimi bi včasih nase najraje navlekla puhovko, ki bi segala kar do gležnjev 🙂 Zato si pri izbiri novega plašča vedno vzamem čas in dobro premislim, kaj bom kupila.

Medtem ko sem bila doma na porodniški, sem nosila predvsem udobna športna oblačila in bunde, letos pa sem si ob vrnitvi na delovno mesto privoščila tudi nov plašč. Iskala sem ga kar nekaj časa in si nato izbrala klasičen kroj v peščeni barvi v trgovini Mango. Z njim sem res zadovoljna, saj se lepo kombinira tako na elegantne, kot tudi bolj športne oprave. Na spodnjih fotografijah sem ga kombinirala z zelenim plisiranim krilom ter čevlji in dodatki v rjavih tonih.

Ker pa se včasih rada oblečem tudi malce drzneje, dodajam še nekaj fotografij na katerih nosim bel plašč iz Top shopa, ki je še iz preteklih sezon in ga zelo rada nosim na visoke pete in jeans. Zdaj je zelo moderen strgan jeans in čeprav ga v poletnih mesecih ne nosim najraje, ker imam bolj bledo polt in ne maram kazati svojih belih nog, mi je v kombinaciji z mrežastimi žabicami zelo všeč 🙂

8,582 total views, 4 views today

One Comment

  • Jaz sem si kupila lansko leto črn plašč v Mangu in ni bil niti malo poceni, letos je za smeti, dobesedno. Čisto se je zmuckal in zgleda kot da ima vsaj 5 sezon za sebo. Zelo razočarana, upam da bo tebi tvoj služil.

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*