Baby fashionista

Baby fashionista

September je letos za nas mesec sprememb. Višnja je prvič zakorakala skozi vrtčevska vrata, jaz pa sem se vrnila nazaj v službo. Na te spremembe smo se počasi čustveno pripravljali cel avgust in mislim, da bomo zmogli pogumno zakorakati v nov ritem vsakdana. S septembrom pa se prične spreminjati tudi vreme, jutra se ohladijo in počasi že lahko vohamo jesen. Prihaja čas, ko frfotajoče oblekice in kratke rokave zamenjamo z daljšimi in se zavijemo v tople pletenine.

Višnja se je čez poletje zelo potegnila in tudi postava se ji je precej spremenila. Postala je dolgonoga suhica, jaz pa sem obupovala nad tem, da so ji posledično vse hlače ali prekratke ali pa preširoke čez pas. Čez poletje ji je kar za dve številki zrasla tudi noga, tako da naju je pred njenim vstopom v vrtec čakal obvezen shopping.

Ker nakupujem zelo rada, sploh pa majhna, pocukrana oblačila za najmlajše, sem se z veseljem lotila izbiranja nove jesenske garderobe za mojo frajlico. Pregledala sem kar nekaj ponudbe otroških oblačil in ugotovila, da trenutno Višnji najbolj ustrezajo Zarini modeli oblačil, v mislih imam predvsem njihove hlače, saj imajo malce ožja oblačila. Zadovoljna sem tudi, ker imajo zmerne in dostopne cene.

Poleg Zare pa sem letos kar veliko stvari nakupila tudi preko spletne trgovine Mango outlet Slovenija, kjer po zelo ugodni ceni lahko najdeš resnično lepa in kakovostna oblačila za najmlajše. Mislim, da sem izropala njihovo celotno ponudbo dekliških oblekic 🙂 Nekaj lepih kosov sem našla še v trgovinah Hajdi, Next, Okaidi in H&M.

V nadaljevanju vam predstavljam kombinacije, ki so meni najljubše.

Oblekica in čevlji Zara, pulover Mango

Oblekica Mango, jopica in pulover Okaidi, čevlji Zara

Oblekica Mango, jopica Okaidi, sandali H&M

Oblekica Mango, pulover Okaidi, čevlji Ciciban

Hlače H&M, jakna in čevljčki iz Zare

Palerinca in dežniček Ship Hop iz Hajdi.si, škorenjčki McKinley

Tako, mi smo pripravljeni na jesen in tudi v vrtec se je lažje odpraviti v novih pisanih škorenjčkih, pelerini in s prvim čisto svojim dežnikom 🙂

15,877 total views, 2 views today

2 Comments

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*