Lepa in praktična

Lepa in praktična

Še danes se spomnim občutka, kako srečna in vznemirjena sem bila v času prve nosečnosti. V moji glavi je bilo polno pričakovanj, veselila sem se male dišeče štručke in sem v času tako imenovanega gnezdenja kot obsedena pospravljala hišo ter nakupovala male pripomočke, ki jih potrebuje vsak dojenček. Ko sem zaključila z nakupovanjem srčkanih oblačil, otroške posteljnine, tetra pleničk in vseh možnih žavbic, sem bila končno pomirjena. Imela sem vse pripravljeno.

Potem pa sem nekega večera razmišljala, da že dolgo časa nisem kupila nič za sebe, saj so bile vse moje misli namenjene mali štručki. In takrat me je spreletelo kakor strela iz jasnega. Pozabila sem si kupiti previjalno torbo! Glede na to, da sem bila vedno redna uporabnica ženskih torb, v moji lasti pa so bile same krasotice (vsaj po mojem mnenju), je bil to zelo resen spodrsljaj 😉 Takoj se je pričel moj lov za najboljšo previjalno torbo. Tako, ki bi bila resnično uporabna, poleg tega pa tudi prijetna za oči, po možnosti v nevtralnih barvah. Dobre dve leti nazaj je bila v Sloveniji ponudba previjalnih torb precej slaba. Pri nas še ni bilo tako pestre izbire trgovin z modernimi pripomočki za dojenčke in mamice, zato sem se z iskanjem prave torbe kar namučila.

Po tehtnem premisleku sem izbrala torbo znamke Skip Hop Duo Signature Chevron, ki sem jo naročila na neki tuji spletni strani. Na njo sem čakala vsaj en mesec in že rahlo dvomila, če jo bom sploh dobila. Potem pa sem jo kakšen teden pred predvidenim datumom poroda končno dočakala in takoj sem vedela, da je bila prava izbira in da mi bo dobro služila. Navdušila me je njena prostornost ter veliko število žepov, ki pa so zelo funkcionalno razporejeni.

Dve leti sem jo nosila praktično non stop od dneva, ko sem jo prejela. Ker je v nevtralnih barvah in lepe oblike, se je lepo podala na vse moje mami outfite, lahko sem jo uporabljala kot previjalno torbo, ali pa tudi kot malce bolj športno torbo za potepanje po mestu. Enostavno sem jo lahko namestila tudi na voziček, zelo prav pa mi je prišel posebni skriti žep, ki je namenjen mobilnemu telefonu. Tako sem vedno vedela kje je, pa še varno je bil spravljen pred Višnjo 😉 Najbolj pa me je navdušilo, da sem torbo enostavno oprala kar v pralnem stroju in da je po dveh letih uporabe in večkratnem pranju še vedno popolnoma enaka kot je bila na dan, ko sem jo dobila v roke. Resnično mi je dobro služila in lahko ji dam čisto 10ko 🙂

Z julijem pa sem se ponovno vrnila na delovno mesto in pričela sem razmišljati o novi mami torbi. Vedela sem, da bi rabila nekaj bolj elegantnega, vendar vseeno torbo, ki bi bila dovolj prostorna, da bi poleg službenih stvari notri uspela spravit tudi kakšno stvar, ki jo imamo mame vedno s sabo (npr. vlažilni robčki, pa kakšen kos dodatnega otroškega oblačila, pa prigrizke … saj veste kako je to ;)) Malce sem dvomila, da taka torba sploh obstaja. Potem pa me je nekega dne na vratih pričakal velik paket. Jure se je delal nevednega in z zanimanjem sem pokukala kaj je notri. V mojih rokah se je znašla krasotica v prelepi kostanjevi barvi. Kar zavriskala sem od veselja. Kako je moj dragi uspel najti točno to, kar sem rabila?! Torba znamke Elodie Details je ravno pravšnja mešanica elegantne ženske torbe in mami torbe saj ponuja 2 v 1. Ker se notranja torba iz blaga in zunanja usnjena torba ločita, lahko imate eno zase, eno pa za otroka.

Novo torbo imam sedaj že slab mesec in sem z njo zelo zadovoljna. Z mano gre v službo, po službi pa na otroško igrišče. Prostora v njej nikoli ne zmanjka, je kvalitetna, praktična in lepa. Moram pa priznati, da se mi zdi primernejša za mamice z malce večjimi otroki, ko vseeno ni več potrebno s sabo prenašati pakete plenic, tertra krpic, kašic itd., saj se po številu žepov in funkcionalnosti vseeno ne more primerjati s  torbo znamke Skip Hop. Novopočenim mamicam z dojenčki bi tako raje priporočila slednjo, mamicam, ki imajo malčke in se počasi vračajo v službo ter želijo izgledati urejeno in trendi, pa bi priporočila čudovito torbo znamke Elodie Details.

Upam, da vam bodo moje izkušnje v pomoč pri iskanju vaše najljubše previjalne torbe 🙂

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Hajdi

9,035 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*