Čas za nas

Čas za nas

Kaj je popoln družinski oddih za družino z malim otrokom? Tak, kjer vsi resnično zadihamo. To pomeni, da je dovolj aktivnosti za otroka, da se čez dan utrudi in zvečer hitro in trdno zaspi. To pomeni, da očka in mamica odpočijeta utrujene kosti in glavi, medtem ko prepustita gnetenje njunih mišic strokovnjakom, ki se s tem ukvarjajo. To pomeni, da dobro jemo, veliko uživamo, se igramo in plavamo. Predvsem si ne želimo dopusta po dopustu. Uživati hočemo tukaj in zdaj.

To bo naš prvi skupni dopust. Nekoliko smo ga prelagali, ker smo bili v teh mesecih polno zasedeni. Sedaj pa se nam je pojavila idealna priložnost. Včasih imam pač več sreče kot pameti. V prihodnjih mesecih bomo s Sava Hotels & Resort odkrivali trenutke in zamisli, kako ustvariti najboljše družinske počitnice. Ko je fotr sit, mami spočita in otrok razigran.

Naše dete obožuje vodo. Nisem prepričan, kje je to vzela, ampak tako pač je. Kot da bi bila ena tistih novodobnih otrok, ki priplavajo na svet v vodi. Tudi jaz nimam nič proti vodi, še posebej morski hrani. Najboljša stvar pri bivanju v hotelu so zajtrki in večerje. Ko se napokaš za naprej in nazaj. Če pa je vmes še kulinarični presežek v obliki kosilca, pa še toliko boljše.

Popoln počitnice za nas so take, kjer smo veliko skupaj, a obenem imamo tudi vsak čas zase. Našo družinico sestavljamo trije individuumi, ki se odlično skladamo. Zato pač vsak od nas potrebuje različne vsebine. Različne zanimive zgodbe in drugačne prijeme.

Prve skupne počitnice so nekaj posebnega. Prvič bomo skupaj dalja časa v drugem okolju. Tega se že veselim, domačo bajto že dovolj dobro poznam. Še toliko bolj mi je všeč, ker bomo naše prve skupne počitnice preživeli v Prekmurju. Ker se v meni precej močno prepletajo kmečke korenine prednikov, sem vedno gojil neprikrito spoštovanje do tega, kar počnejo na drugi strani Drave. Kjer je vse nekoliko bolj umirjeno, sproščeno in domače.

Prve skupne počitnice bomo tako preživeli doma. Ljudje sila radi bežijo v tujino na dopust, ampak naša mala kokoška ponuja nešteto lepih priložnosti in čudovitih kotičkov, ki se jih splača raziskati. Naš otrok ima še celo življenje čas, da odkriva skrivnosti sveta. Najprej pa bo spoznala vse dobro, kar ponuja dom.

Veselim se dejstva, da bomo pisali neko novo zgodbo. S svežimi pristopi in odprtimi glavami. Dopust je dopust, tam si naberemo moči in okrepčamo duha. Sicer bomo predstavili naš oddih skozi troje oči – očkovih, ki stavi na vse, kar je hedonističnega, mamičinih, ki se najbolj veseli dejstva, da ji tri dni ne bo treba kuhati, in otrokovega, ki še ne ve, kakšen razburljiv vrtiljak doživetij jo čaka. Kmalu izveste več, zato ne preklapljajte na drugo spletno mesto. Stay tooned!

 

10,155 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*