It’s the shoes, it’s all about the shoes!

It’s the shoes, it’s all about the shoes!

Ženske imajo z razlogom omaro ali dve, polni čevljev. Ker je to, poleg obraza, prva stvar, ki jo opazijo pri moškem. Dejstvo, kaj imaš obuto, ko greš zvečer ven, je najpogosteje razlog za to, če ga ta večer namočiš ali ne. Če boš imel obute vedno enake »zgulene« teniske, potem si ga boš gulil sam. Škornji, gležnjarji, bulerji, elegantni čevlji, visoke superge, mokasini, espadrilje, rimske sandale, izbire za moške je danes malo morje. Treba je opustiti tisto konzervativno črno ali rjavo barvo svoje obutve, tako kot tudi snežno bele svetleče čufi teniske z logotipom.

Treba je zapustiti svojo zono udobja in poizkusiti nekaj novega. Če bi fotografirali deset moških le v njihove noge, ali bi bila vaša obutev tista, ki bi izstopala, ali bi se zlila s pustim povprečjem? Ne bodi eden tistih, ki ga povabijo na nekakšno bolj svečano zadevico in nima kaj obuti. To je idealna priložnost, da zasvetiš kot diamantek. Barvite, z dodatki, vzorci, tudi klasična eleganca, na nogo paše tisoč in ena stvar. Samo ne zajebi s tem, da imaš obuto vedno eno in isto, dolgočasno, preživeto sranje, ki je tako zapomljivo kot pridiga duhovnika v tvojih osnovnošolskih dneh.

Če imaš jajca, se to vidi že v tem, kaj imaš obuto.

1,169 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*