VI.

VI.

Ko je hotela, da grem desno, sem šel levo, ko je hotela, da grem višje, sem se spustil nižje. Ko mi je s svojim zamolklim sopenjem nakazala, da ji ritem lizanja ustreza, sem ga spremenil. Potem sem počasi, tako da sem se komaj dotaknil ščegetavčka samo s konico jezika, napisal nekaj verzov tiste pesmi, ki sem se jo naučil še v osnovni šoli. Vsako črko posebej, razločno in zaobljeno. Štirivrstična pesem, vsaka kitica je imela osem verzov. Njeni krči so bili vedno bolj pogosti, nad mano se je zvijala kot podivjana kača, ki začuti nevarnost. Krči so se sovpadali z grdimi besedami, s katerimi me je opisovala, pregrdimi, da bi jih ponavljam. Vse, kar sem razbral iz tega, je bilo to, da naj bi bil baraba. Bojda.

Povsem mi je že razmršila lase. Njeni sokovi so bili vedno pogostejši, na trenutke jih nisem več ločil od lastne sline. Nekajkrat sem vmes globoko pogoltnil, da sem se lahko pripravil na nadaljevanje. Na vrsto je prišel še prst. Najprej počasi, nežno, potem vedno globlje in hitreje. Z drugo roko rišem ozke kroge okoli njene tretje luknje. Teritorij, ki je pogosto prepovedan, tako da je treba biti pri njemu pazljiv. Vzdih, izdih, sapa je vedno hitrejša, zvoki glasnejši.

Glava omahne nazaj, njene roke divje vlečejo moje lase. Temne sramne dlake ob njenem spolovilu, ki se odpira in zapira kot klapavica, krči se sedaj pojavljajo po njenem celem telesu. Ko doseže svoj vrhunec in sunkovito odrine mojo glavo stran od njene vlažne odprtine, oba vznak obleživa. Ampak samo za nekaj trenutkov. Še preden se dobro zavem, že zagrabi za tiča in ga ima v svojih ustih. Druga runda.

8,694 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*