III.

III.

Nagrada od nekje zgoraj je, če se rodiš lep in neumen. To je tista dobitna kombinacija, ki te pripelje najdlje. Če si grd in pameten, lahko postaneš zelo uspešen. Morda s svojim denarjem prikriješ madeže življenja, ki so sicer vidni na tvojem obrazu. Če si lep in pameten, ti gredo na kurac vsi, ki te ocenjujejo le na podlagi videza in so presenečeni nad dejstvom, da lahko izustiš dve večzložni besedi zapovrstjo. Lep in neumen, ne veš, kaj se dogaja okoli tebe, in nimaš slabe vesti, ko izkoristiš svoje naravne danosti.

Zakaj so ljudje tako dolgočasni?

Odrasli ljudje, da ne bo pomote. Mnogo bolj zanimivi so mi otroci, ti so vsaj sproščeni in iskreni. Pogosto so mi bolj všeč tudi penzionisti, njih je življenje že pojebalo in imajo sedaj drugačen pogled na celotno zadevo. Ampak ta neka srednja generacija … Kot da tekmujejo v svoji predvidljivosti, ustaljenih življenjskih ritmih in sveže prebeljenih stenah. Ker jih iztiri kletvica in rdeča luč na semaforju. Ker se bojijo, da njihov vlak življenja za trenutek zapelje na stranski tir. Toliko besed in tako malo dejanj. Vsak je lahko vse, a na koncu postane čisto nič. In v tem niču naj si potem človek najde nekaj, kar ga bo držalo pokonci.

Ni bila niti posebno lepa niti pametna, ampak me je nekaj na njej pritegnilo. Mislim, da je imela odlično energijo in je bila tako pristna, da tega nisem mogel spregledati. Bil je eden tistih redkih večerov, ko sva se lahko pogovarjala in pogovarjala in nama ni zmanjkalo besed. Še ko nama jih je, tišina ni bila mučna. Na jeziku je imela pirs, kar me je precej presenetilo. Na prvi pogled je delovala kot ena pridnih, očkovih punčk.

Potem sem izvedel še več. Na vsak način je hotela, da jo poližem. Ker sva bila oba blago opita, sem jo hotel kar naskočiti, ampak sem se moral zadržati. Rad ližem pičke, ker so zelo zabaven del predigre. Ampak na moje presenečenje je imela tudi na ščegetavčku pirs. Nekaj časa sem ga samo začudeno gledal. Nisem vedel, kaj naj z njim, ali to pomeni, da moram biti bolj pazljiv ali kaj. »Samo igraj se z njim,« odločno reče glas nad mano, preden zakoplje svoje dlani v moje lase in potisne glavo naprej. Upoštevam njen nasvet in ga premikam levo, desno, gor, dol, počasi in nato hitro. Na začetku se moram navaditi na okus kovine v svojih ustih, ko pa se, postane zadeva močno zanimiva. Začnem se resno igrati z njim. Kar odklopim žensko, ki se zvija v navalu ugodja, zato jo, ko ji pride, ližem naprej. Ližem, dokler se skoraj ne utopim v lastni slini. Ko se dvignem od enega pirsa do drugega, ugotovim, da že čisto izmučena leži na hrbtu in sope. Splezam nanjo in ji ga z lahkoto zarinem, ker je vse že dobro podmazano. Čas je prišel, da tudi jaz kaj dobim.

8,698 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*