I.

I.

Fuk. Saj ne, da o njem razmišljam ves čas, ampak veliko pa. Ker je umazan. Spet pa gre za eno najbolj čistih stvari v življenju. Vse karte so na mizi. Ne maram, da se ženska sleče do golega. Tudi če kakšna čisto mala krpica zakriva samo njen najmanjši del, mi to omogoča, da pustim domišljiji prosto pot. Če je naga, mi to možnost odvzame. Rad fantaziram. Trudim se, da najdem nekaj lepega v vsaki ženski. Včasih mi uspe, ampak čudeži se vedno ne dogajajo. Tokrat sem si izbral neko rdečelasko. Njen obraz je poln peg, te me rajcajo.

Zelo veliko govori, ko sediva v lokalu. Malo je živčna, verjetno poizkuša to prikriti s prekomernim besedičenjem. Gledam jo, poslušam pa ravno ne. Zelo lep obraz ima, povsem pravilne oblike. Belo majico z V izrezom in push-up modrc. A nismo tega že prerasli? Še kar govori in govori in govori, jaz pa razmišljam, kako gostobesedna bo z mojim kurcem v ustih.

Spila sva vsak tri kozarce vina. Ona traminca, jaz cabernet sauvignona. Počasi se sprehajava v meglenem večeru, medtem ko se me ona drži pod roko. Čez njena ramena sem položil svoj blazer, mlada dama se je oblekla vremenu neprimerno. Ampak zato toliko bolj izzivalno.

Nekaj minut se spreneveda, da jo zanima moje stanovanje, ko me že začne grabiti. Ni preveč taktna, ker mi že odpenja hlače. Ampak ne bom se pritoževal. Močno jo zagrabim za lase, ugriznem za vrat in jo nato potisnem na kolena. Malo nerodno ga vzame v usta in ob tem glasno cmoklja. Preveč se trudi, ampak tega ji ne morem zameriti. Mislim, da bi ga pojedla do konca, ampak mi ni do tega. Obrnem jo, pritisnem ob steno in ji hitro slečem hlačke. Mokra je, tako da nimam pretežkega dela, da ji ga v eni potezi porinem noter od zadaj. Potreben sem kot nor. Fukam jo, kot da ji hočem izbiti pege s celega njenega telesa. Njeni kriki ugodja odzvanjajo nekje v daljavi, ne razločim jih najbolje. Predrami me glasen zvok, ko z glavo premočno trči ob steno. Vidim, da si je razbila arkado, zato ga hočem povleči ven in oskrbeti rano, a ga takoj zagrabi z roko in zarine globoko nazaj. »Fukej me do konca, do konca!« Kdo sem jaz, da ji ne bi izpolnil želje …

5,421 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*