Dodatki

Dodatki

Clothes without accesories is like sex without orgasm. Tudi moški bodo sčasoma ugotovili, da svojim cotam z dodatki dodajo dodano vrednost. Pred kakšnim desetletjem sem na morju vedno z navdušenjem opazoval na štantih tiste tipične verižice, ki jih je bil zmožen narediti vsak osnovnošolec. Potem pa sem pred približno petimi leti srečal Avstralca, ki je imel na roki prstan. Takrat se je v meni nekaj preklopilo. Obožujem nakit. Vse. Prstane, verižice, zapestnice. Tudi ostale dodatke, kravate, metuljčke, ure, naramnice, zakovice, karkoli naredi obleko še bolj zanimivo.

Dodatki že zelo dolgo niso več izključno domena nežnejšega spola. One nosijo svoje ketne, mi pa svoje. Kot je z veliko večino stvari v modi: pokažite malo drznosti in to se vam lahko odlično obrestuje. Neskončno zabavno se je pred odpravljanjem iz hiše za trenutek ali dva ustaviti pri svoji accesories škatli in izpopolniti svoj videz. Kot vedno, imaš dve možnosti: ali izstopaš ali se zliješ s povprečjem. Izbira je povsem tvoja.

3,477 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*