II.

II.

Vedno sem videl nekaj na teh pičkah, ki jih je težko vzdrževati. High society, Michael Kors prasice, ki na vse gledajo zviška. Verjetno zato, ker so toliko večji izziv. Ker je njihovo gonilo, da se uprejo vsakemu moškemu namigu. Ne potrebujejo nas, ne potrebujejo nikogar, same so tako jebeno samozadostne. Najprej kariera, potem spet kariera in to je nekje to.

Kot da lahko s šopingom nadomestijo vse, kar zanemarjajo v svojem življenju. Kot da lahko s torbicami, depilacijo in manikiro odmislijo moškega, njegov dotik. Kar me še najbolj razpička, je pa dejstvo, da me neustavljivo privlačijo. Kot nek prepovedan sadež, ki se ga ostali bojijo.

Nerad se pogovarjam z njo. Vedno je odrezava, kot da bi bilo njeno edino poslanstvo, da me zabije. V svoji dolgi, enodelni obleki, ki se seveda popolnoma prilega njenemu vitkemu telesu s pravkar urejenimi obrvmi, nazaj spetimi temnimi lasmi in živo rdečo šminko, ki jo njena bela polt le še poudari. Kot da bi gledal popolno sliko. Sovražim popolnost, tega danes ni več. Vedno sem sanjaril, da bi jo nategnil na kakšnem umazanem kraju. Javnem sekretu ali kaj takega.

Ampak ni bil sekret. Bila je postelja pri njej doma. Sčasoma sem prilezel do nje in zdaj sem bil na njej. Vse je bilo precej predvidljivo. Obrita na črtico, svilene rjuhe, ogledalo na stropu, da se je lahko občudovala, medtem ko je večino noči preživela v postelji s trivialno knjigo in kozarcem vina. Vse je bilo preveč zanjo. Prevelik kurac, preveč divji fuk, preveč udarcev, preveč grdih besed. Prišlo ji je kot še nobeni. Tudi sam sem dokaj hitro ejakuliral na njene snežno bele prsi B košarice. Potem sem kar odšel. Nisva se imela več kaj pogovarjati, tako da sem pod njenimi rjuhami s težavo dočakal zvok prhe. Preden sem zapustil njeno sveto sobo, sem pa še obrisal svojega tiča v rjuhe. Madež sperme jo bo gotovo razpičkal do konca.

7,245 total views, 2 views today

One Comment

  • Vesel, da sem našel tole zgodbico. Pa ne da bi imel tovrstne izkušnje s tovrstno žensko populacijo – morda mi ne bi uspelo, ali pa mi enostavno takšne ne sedejo. Če drugega ne, se tolažim s slednjim.

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*