XI.

XI.

Divja. Hotela je, da vdrem v njihovo hišo in jo posilim na postelji njenih staršev. Dvajset plus nekaj letnica, ki že dolgo fantazira o tem. Njeno telo je tako, da mi ni dopuščalo ugovorov, nobenega dvoma. Vdrl sem torej, razbil tisto staro ključavnico vhodnih vrat in si ob tem oddrgnil zajeten del kože, medtem ko je ona vreščala na kavču. Pogled na kri na moji roki ji je zelo ugajala. Zagrabil sem jo za lase in jo odvedel do spalnice. Strgal sem obleko z nje in ji ga v enem samem gibu zarinil od zadaj. Vendar to ni bilo dovolj. Moral sem jo daviti, vleci za lase, zdaj levo, zdaj desno, močno udarjati po njeni riti, ki je bila povsem rdeča. Z vsakim udarcem je bila bolj glasna, bolj tesno sem jo prijel za vrat, bolj se zvijala od ugodja. Jebeni mazohisti, tem ni nikoli dovolj. Zraven sem moral še govoriti. Da je prasica, lajdra, da hoče, da jo posilim, da je umazana, da jo bom kaznoval tako, kot si zasluži. Jaz pa sem bil svinja, nagravžen sadist, prokleti posiljevalec, peder (?), izmeček, gnoj.

Potem pa se spodvije v bokih in mi reče, naj ji ga dam v rit. Prede kot mlada muca, ko mi jo nastavlja. Pa v rit, si mislim. A tista njena luknja je tako majhna. Rinem in rinem in rinem in nikamor ne pridem. Lubrikanta seveda nima. Ko prodiram globlje, se mučim z vsakim milimetrom. Dobesedno čutim, kako tič izgublja sleherno voljo do življenja. Dovolj imam tega sranja, si rečem. Vzamem ga ven – kar tudi ni bila lahka naloga, čeprav ga je bilo šele nekaj centimetrov v njej -, jo obrnem na hrbet, njene dolge, blede noge dam za svoj vrat in jo začnem porivati naprej. Nabijam tako, kot da jo hočem preluknjati, se s tičem dotakniti tiste svilene posteljnine pod njo. Njej je pa vse to vedno bolj všeč. Vrešči, kriči, psuje, jaz pa ubogljivo nabijam. Jebeni mazohisti.

50,805 total views, 44 views today

One Comment

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*