Dude looks like a lady

Dude looks like a lady

Naslov zelo stare pesmi Aerosmithov. Ironično je, da tudi večina teh rockerjev s svojimi dolgimi, bujnimi lasmi malo spominjajo na dekleta. Ampak to je o tistih, ki so prevzeli ženske navade »vzdrževanja« lepote. Tisti, ki hodijo na manikurce, pedikurce, ki si urejajo obrvi, ki uporabljajo kreme in maskare. To je pač zgrešeno. Moški smo ljubki v svoji deformiranosti, medtem ko so ženske lepe v svoji norosti. Zato je moški umirjen in ženska spremenljiva kot aprilsko vreme. One si to lahko privoščijo, ker so lepe, mi smo pa pač malo manj poraščena in malo bolj uglajena sodobna verzija avstralopiteka, kar nam povsem ustreza. Tistim moškim, ki pač na vsak način želijo biti tako urejeni kot dekleta, so pač všeč tipi. S tem ni nič narobe, vsak ima pač svoje preference, to naredi življenje še toliko bolj zanimivo. Ampak skrivanje za besedami v stilu metroseksualca je preživeto. Ko ima moški negovalni dan, si umije lase in postriže nohte, pa še to ga utrudi. To je potem to za kakšnih deset dni. Enkrat vmes si še pristriže brado. Sicer pa je ogledalo povsem žensko.

4,777 total views, 2 views today

One Comment

  • Hvala za tale opoldanski seksizem, a te niso na FDVju naučili koncepta “moškosti” in “ženskosti”? 😀
    Vsak po svoje; če se bejbi ne da rihtat, ni za to nič manj ženska, kot ni moški nič manj moški, če si brije noge in kodra trepalnice.
    Drugače pa čestitam za spletno stran!

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*