Dan za rdečo obleko

Dan za rdečo obleko

Lani jeseni, kmalu po porodu, sem si kupila novo obleko. Verjetno sem bila tako navdušena, da nimam več nosečniškega trebuha, da sem si morala kupiti nekaj, kar končno ni bilo v XL številki 🙂 Obleka, ki sem jo kupila, je bila bordo rdeče barve s plisiranim krilom, romantična, čisto moj stil. Edina težava je bila v tem, da sem imela takrat doma novorojenčka, večino dneva pa sem preživela na kavču oblečena v pižamo in majico za dojenje. Ne ravno pravšnje okolje za elegantno obleko 🙂 Nič hudega, sem si mislila. Lahko jo bom oblekla za novoletno praznovanje. Pa je novo leto minilo in obleka je še kar čakala v omari. Malce mi je bilo hudo zanjo, zato sem si obljubila, da jo oblečem za valentinovo. No, valentinovo sem zopet preživela doma v pižami, z dojenčkom v eni roki in triletnico s pljučnico v drugi.

Vendar se nisem dala in v teh skoraj pomladnih dneh, je moja obleka dočakala svoj trenutek . Peljala sem jo na kavo in sprehod čez mesto. Obe sva bili veseli in se strinjali, da sva ena drugi super družba. S sabo sva povabili še fotografinjo Sonjo Brcar in ujela je nekaj čudovitih trenutkov, ko sem se zahvaljujoč rdeči obleki zopet počutila kot ženska in ne samo kot mama.

 

 

9,765 total views, 2 views today

One Comment

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*