XII.

XII.

Želela je, da uporabi tudi vibrator. Debelo jo pogledam, a misli povsem resno. A moj ni dovolj, jo vprašam. Da hoče poizkusiti, mi pravi. Jaz jo bom napičil od zadaj, medtem ko si bo ona ob svoj klitoris pristavila še vibrator. Pokaže mi ga. Pričakoval sem kaj velikega, tiču podobnega, v rokah pa držim malo roza račko. Iz Pariza je, ponosno pove, kot da bo to dejstvo kaj spremenilo. Medtem ko ima mojega tiča v ustih, da ga primerno navlaži za akcijo, si sam ogledujem tega roza soborca. Vedno sem bil za trojčka, vendar nisem pričakoval, da bo eden od treh vibrirajoča živalca, ki je na las podobna tistim rumenim račkam, s katerimi se igrajo otroci v banjah. In zvok, kako grozovit zvok! Brnenje, ki se lahko primerja le z vrtanjem v najbližjo steno soseda.

Torej ji ga zarinem. Torej si ga ona pristavi. Ampak v prvem poizkusu ne gre, ker je utripajoči stvor preblizu mojim testisom, ki niso vajene tovrstnih masaž. Torej se uležem nanjo. Tako pa le gre, vibrator na ščegetavčku. S skupnimi močmi jo obdelujeva. Telo pod mano, ki je napadeno iz dveh front hkrati, vedno bolj ječi. Vzdihi so globlji, telo se vedno bolj upogiba. Vseskozi pa je prisotno tisto grozno brnenje, ki me hudobno opominja, da njeni užitki niso le posledica mojega dela.

Dobro ji je prišlo, meni tudi. Tisti brezosebni stvor pa še kar brni. Ampak, ker je iz Pariza, je rački marsikaj oproščeno.

83,310 total views, 73 views today

2 Comments

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*