IX.

IX.

Hodil sem nekaj metrov za njo. Imela je oblečene ene tistih jeans vročih hlačk s strganimi robovi. Polna, malce velika rit, ki se je zibala levo, desno. Gledam vanjo kot hipnotiziran, pravzaprav ne morem odvrniti pogleda s te zibajoče hudobe. Stopim malo hitreje, da jo dohitim, izgubiti nimam kaj. Ko sva vštric, me ošine s pogledom. Mislim, da sem ji kar všeč. Oblizne svojo polno spodnjo ustnico živordeče barve. V obraz ni nič posebnega, nek tommy boy look. Veliko pirsa in tatujev, snap back kapca. Ampak kakšne prsi. Trudim se, da ne gledam v njih, ampak zahtevajo pozornost. Tudi tako so nastavljeni. Tista oprijeta majica jih samo duši, ne da jim dihati. Celo bi pojedel, se zavem. Ne vem, ali je kriva vročina, ki naredi glavo nekoliko težjo kot sicer, ali tistih nekaj piv, ki sem jih spil. Samo primem jo za rit in ona se instinktivno odzove. Brez besed, brez sprenevedanja, samo zarine svoj jezik globoko v moja usta.

Zgleda kot ena tistih pridnih punčk, ki se je uprla svojim staršem. Izjalovila. Ena tistih, ki naj bi dosegala vedno najvišje ocene v šoli, dokler ji ni prekipelo in sedaj dela vse tisto, kar ve, da bo njene tastare razjezilo. Jaz sem ena teh reči, ki jih bo razpičkala do konca. Z obema rokama jo držim za glavo, ko mi ga sesa. Potem jo spustim in se začnem igrati z njenimi prsmi. Grizljam njeni bradavički, ravno prav velika rjavkasta kolobarja, ki sta popolnoma otrdila. Še vedno golta mojega junaka. Ta bo prefukala vso pot do vrha, si mislim. Obrnem jo na trebuh, zarine svoj obraz v rjuho, jaz pa zarinem svojega vanjo. V tisto malce preveliko rit, ki mi je povsem zmešala glavo. Nekaj porivam, not in ven, hitreje in počasneje, nekje v daljavi slišim nekakšne vzdihe, izdihe, grde besede, sicer sem pa v neki drugi galaksiji. Zavem se šele, ko oba leživa vznak zadihana na postelji. Pogledam jo. Globoko diha, njene polne prsi se dvigajo in spuščajo. Vse na njej je malce preveliko, ampak vse na njej je bilo ravno to, kar se tokrat potreboval. Zagrabim jo za tisto rdečkasto rit, ona pa prime za mojega kurca, ki tudi še ni povsem omagal. Tokrat spleza nanj, jaz pa začnem grabiti za vse, kar mi ta položaj omogoča.

Leživa na postelji, deklica se zariva vame. Nekaj prijetno prede, pa jo ne poslušam. Všeč mi je.

9,490 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*