Moško-ženski slovar

Moško-ženski slovar

Premešajmo karte in spoznajmo drugo stran. Sedaj je čas, da ženske izveste, kaj se dogaja v teh zelo preprostih moških glavah. Eno je to, kar moški reče, nekaj zelo podobnega je tisto, kar tudi dejansko misli.

 

Nisem neki lačen. // Lačen je.

Jedu sem, najedu se pa nisem. // Repete bi.

Res sem že lačen. // Če ne dobi kaj za jest v naslednjih petih minutah, bom spontano in dokončno umrl.

Ne boli neki ful. // Samo premikati ne more roke, se je dotakniti ali jo grdo pogledati.

Misliš, da bi moral k dohtarju? // To so njegove poslovilne besede, verjetno se nikoli več ne bosta videla, ker je dokončno načet. Upa, da se boš imela v življenju lepo, ampak glej, da se ne spetljaš s kakšnim njegovim kolegom.

Samo še eno pivo spijem, pa pridem domov. // Samo še eno pivo v vsaki rundi, ki jih morajo naročiti. Pet jih je, štirje so še na vrsti. Ampak to je kvečjemu dobre pol ure.

A še nisi zrihtana? // Oziroma zakaj si mu pred 20 minutami rekla, da že gremo?

Lej, samo eno luknjo imajo te gate, meni jih je škoda stran vržt. // Pozna vsaj deset drugih, ki so v mnogo slabšem stanju. To gre za sentimentalno navezanost.

Če mam kaj za oblečt? Men se zdi, da ful. // Skoraj nič nima v omari.

Kako sem? V redu. // V redu je.

Kako sem? Ni neki za prehvalt. // Nekaj ga muči, pa še sam ne ve, kaj točno to je. Malo počakaj, kmalu ga bo minilo.

Ni neka zanimiva tekma. // Televizijo ima prižgano zato, da ni preveč tiho, lahko pretakneš.

Ej, kar zanimiva tekma je. // Če ni nujno, mu pusti veselje, ker se lahko v vsakem trenutku primeri, da ena od ekip doseže gol. Sicer ga skoraj zagotovo ne bo, ampak vseeno.

Moja ekipa igra. // Najraje bi videl, če bi imel naslednji dve uri sobo samo zase. Karkoli že počneš, mu ne zakrivaj pogleda na tv, tudi če pred njim parodiraš v novem in sila strastnem čipkastem perilu. Beseda libido je trenutno zanj čista neznanka.

Ej, kdaj se bova kej dol dala? // Par dni je že zaskrbljujoče zatišje.

Lej, če ne bova zdej, bom eksplodiral. // Svetujem ti, da mu ugodiš. Glede na njegovo našpičenost, ne bo dolgo trajalo, verjemi, in & out varijanta, bo konec, preden se bo dobro začelo.

Men je tišina čist kul. // Ne da se mu pogovarjat. To te seveda ne bo oviralo, vendar opozarjam, da pogovor ne bo kaj prida.

Če sem se zredil? Zima bo. // Ne prizadene to njega kaj preveč.

 

12,284 total views, 2 views today

Komentiraj

Tvoj e-naslov ne bo viden.

Lahko uporabi naslednje HTML atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*